Iancu: "MM Stoica va veni la Poli Timişoara doar dacă va fi altă conducere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Poli Timişoara a risipit zvonurile privind o eventuală înregimentare în conducerea administrativă a echipei a lui MIhai Stoica, rămas fără angajament după despărţirea de Unirea Urziceni.

Zvonul apărut în presă, cum că Mihai Stoica ar fi foarte aproape de o înţelegere cu echipa bănăţeană au fost susţinute de declaraţiile unui apropiat al clubului. "La pauza meciului Timişoara-Manchester City a avut loc o discuţie cu Mihai Stoica. El crede că Poli Timişoara e singura echipă din România unde s-ar putea construi un club precum cele din vestul Europei", a spus deputatul Alin Popoviciu,fost membru în CA al clubului din partea autorităţilor locale, citat de "Prosport".

"În ceea ce priveşte informaţia publică, susţinută de domnul deputat Alin Popoviciu, cum că domnul Mihai Stoica ar fi fost ofertat pentru o funcţie de conducător al clubului nostru, vă anunţ că nu există mandat care să legitimeze o asemenea propunere. Poate că viitorul acţionariat, dacă el se va modifica, într-un anumit sens, să facă acest lucru. În acest moment, nu se lucrează în această direcţie", a lămurit Marian Iancu situaţia într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite