Iancu: "Vreau să fim cea mai prolifică echipă pentru al treilea an consecutiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Preşedintele Politehnicii Timişoara este foarte optimist după victoria din deplasare cu Astra Ploieşti, 3-1, şi laudă forţa ofensivă a echipei sale.

Cu cele două goluri înscrise azi, Dorin Goga a ajuns la cota 10 în clasamentul golgeterilor şi ameninţă serios primul loc ocupat de stelistul Kapetanos. "Aş vrea ca pentru al treilea an consecutiv să fim cea mai prolifică echipă. Acest lucru implică şi atacarea titlului, însă rămâne de văzut, cu siguranţă nu putem spune că suntem favoriţi", a spus Marian Iancu la Digi Sport. Timişorenii au înscris până acum 40 de goluri în acest sezon, la egalitate cu Rapid. În campionatul trecut, alb-violeţii au marcat 58 de goluri, iar acum două sezoane - 57.

"Am început fabulos şi apoi a intervenit o relaxare care a dat voie adversarilor să iasă la atac. La penalty-ul ratat de Liviu Ganea a fost fault în atac. Nu trebuia să se dea această decizie. Au fost circumstanţe de acordare a unui penalty la faza faultului lui Bonfim asupra lui Diego Silva", a spus fianţatorul alb-violeţilor despre partida de azi.

Marian Iancu este de părere că Astra va rămâne o "nucă tare" în Liga 1. "Foarte puţine vor mai câştiga la Astra. Îl contrazic pe Ioan Niculae, Liviu Ganea a jucat bine azi, chiar dacă a ratat un penalty, se mai întâmplă", a declarat patronul echipei bănăţene.

Acesta a evitat să comenteze ce l-a nemulţumit la propria echipă. "Înafară de câteva lucruri pe care am să le discut în interior, sunt mulţumit de joc. Mi-au atras atenţia Neluţu Sabău şi Dani Stanciu că vorbesc cam mult pe la televizor, aşa că nemulţumirile le voi discuta în privat cu ei", a mai spus Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite