Iancu: "Acest campionat este încheiat pentru noi, ne gândim la sezonul următor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remiza de la Tg. Jiu (0-0) l-a lăsat "rece" pe finanţatorul de la "Poli" Timişoara, care face deja planurile pentru stagiunea următoare, anunţând posibile schimbări pe toate palierele clubului.

Bănăţenii au pierdut şi şansele la locul doi, iar pentru a fi siguri de locul trei trebuie să învingă Braovul în ultima etapă. Meciul cu Pandurii a fost mai mult un experiment pentru Neluţu Sabău, care a folosit o echipă "peticită" şi nu a făcut nicio schimbare. "N-a fost seara noastră, am avut o echipă încropită. Au lipsit muţi jucători, unii suspendaţi, alţii accidentaţi şi alţii care s-au accidentat singuri", a spus Marian Iancu la "gsp tv", patronul alb-violet acuzând din nou arbitrajul pentru o fază la care balonul a depăşit linia porţii, fără a fi acordat gol.

"După ultima etapă vom avea o şedinţă de Consiliu şi vom vedea ce vom face mai departe. Vom începe cu siguranţă pregătirea de vară, însă rămâne de văzut în ce formulă. Sunt posibile modificări la toate nivelurile. Începând cu mine, pentru că eu mai mult de locul doi nu pot, cred că e nevoie de mai multă dibăcie. Eu personal mai am un singur obiectiv la acest club, recuperarea palmaresului", a mai spus Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite