Timişoara: Vară IT la Incubatorul de Afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Vară IT la Incubatorul de Afaceri
Timişoara: Vară IT la Incubatorul de Afaceri

Studenţi, antreprenori şi manageri îşi dau întâlnire la Incubatorul de Afaceri Software din Timişoara pentru o vară plină de prezentări şi mese rotunde, toate în domeniul IT&C.

Timp de trei săptămâni, în fiecare zi de marţi şi joi, specialiştii se alătură celor mai nou intraţi în lumea afacerilor, în cadrul proiectului Summer BizTech Camp. „Tabăra” IT va debuta marţi cu o prezentare a lui Marc Vieuille, CEO KerPass, care le va arăta participanţilor cum se poate trece de la o simplă idee la o afacere de succes. Sesiunile găzduite de Incubatorul de Afaceri vor continua la Timişoara până la sfârşitul lunii iulie. Printre cei care şi-au anunţat prezenţa la Summer BizTech Camp se numără avocatul Florin Dumitraşcu, precum şi Mile Roşu, CEO Dream Production.

„Summer BizTech Camp oferă un cadru de interacţiune şi încurajează comunicarea atât între participanţii la proiect, cât şi între aceştia şi reprezentanţii firmelor incubate, fiecare păstrându-şi ca centru de interes propriul proiect”, a spus Radu Ticiu, directorul Incubatorului de Afaceri Software din Timişoara (UBIT).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite