I-a distrus maşina şi i-a spart geamul casei pentru că nu a plătit reparaţia aparatului de tuns iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu şi-a achitat valoarea reparaţiei aparatului de tuns iarba, un bărbat a avut parte de un scandal în toată regula, în urma căruia i s-a spart unul dintre geamurile casei şi i-a fost distrusă maşina.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui Marius Ion, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Potrivit anchetatorilor, în 15 iunie 2010, în jurul orei 14, Marius Ion s-a dus împreună cu un cunoscut de-al său la locuinţa unui bărbat care nu i-a plătit reparaţia unui aparat de tuns iarba. Cei doi au început să se certe, iar rău platnicul i-a dat afară din casă pe musafiri.

Nervos, Marius Ion a început să lovească cu piciorul poarta şi să arunce cu diverse obiecte atât spre casa bărbatului cu care se certase, cât şi spre maşina acestuia. Până la urmă i-a spart un geam de la imobil şi i-a distrus autoturismul: caroseria a fost lovită, parbrizul spart, iar bordul deteriorat.

Anchetatorii au adunat declaraţii de la mai mulţi martori şi au trimis dosarul spre soluţionare la Judecătoria Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite