Hoţi eliberaţi după ce au fost prinşi în flagrant când furau motorină din TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişeni i-au prins pe doi hoţi care încercau să fure motorină din TIR-urile parcate în refugiile de pe drumul Timişoara-Arad. Judecătorii au decis că hoţii trebuie cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii din localitatea timişeană Orţişoara au organizat în noaptea de vineri spre sâmbătă o acţiune pentru depistarea hoţilor care fură motorină din camioanele parcate peste noapte în parcările de pe Drumul Naţional 6, Timişoara-Arad. „Cu ajutorul unui binoclu cu vedere nocturnă, poliţiştii au observat două persoane care încercau să sustragă motorină dintr-un TIR aflat într-o parcare din apropierea localităţii Orţişoara. La vederea poliţiştilor cei doi au încercat să fugă dar au fost reţinuţi de poliţişti şi conduşi la sediul poliţiei unde au fost identificaţi ca fiind Ţ. I., de 30 de ani şi M.M.C, de 35 de ani, ambii din comuna Orţişoara”, arată purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Hotico.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit pe numele celor doi bărbaţi (foto jos) dosare penale pentru furt calificat şi i-au reţinut pentru 24 de ore. „Suspecţii au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul a decis să fie cercetaţi în stare de libertate”, a mai declarat Marinela Hotico.



Sursa Foto: www.opiniatimisoarei.ro



image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite