Hoţi de gaz de metan şi ţevi prinşi în flagrant în de poliţişti în Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au depistat şi reţinut trei tineri care au sustras o ţeavă grea de 600 de kilograme şi lungă de 12 metri folosită pentru transportul gazului metan. Hoţii s-au expus la pericolul unei explozii.

Poliţiştii timişeni ştiau de mai multă vreme de gândurile celor trei tineri. Aceştia nu se află la primul furt, astfel că oamenii legii au urmărit de aproape grupul infracţional. După ce hoţii au fost filaţi în ultimele 24 de ore, în această după-amiază ei au acţionat la tăierea şi furarea ţevii. Hoţii au avut noroc că ţeava era o magistrală secundară pentru transportul gazului metan, altfel ei riscând să producă o explozie.

Cei trei hoţi au încercat să transporte ţeava cu un tractor, săpăturile fiind făcute între Lovrin şi Bulgăruş, la o adâncime de 150 de centimetri. Hoţii au tăiat ţeava cu o drujbă, un aparat de sudură cu autogen şi un flex.

„Suspecţii au fost conduşi la audieri la sediul poliţiei şi reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite