Hotelurile, tour-operatorii şi restaurantele din Timişoara au fost “executate” de Ministerul Turismului şi Dezvoltării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul are de încasat amenzi de aproape trei milioane de lei de pe urma hotelurilor, agenţiilor de turism, pensiunilor, restaurantelor şi ştrandurile din oraş. Vestea proastă pentru cei din domeniu este că acţiunile vor continua.

De la începutul anului până pe 18 iulie, Ministerului Turismului a verificat nu mai puţin de 3037 de controale în care au fost verificate 4247 de firme. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, astfel că jucătorii de pe piaţa de turism au de plată 2,92 de milioane de lei pentru că nu au respectat legea, au oferit servicii proaste sau turiştii pentru că turiştii au avut nemulţumiri.

Au fost şi o serie de hoteluri, restaurante, ştranduri şi agenţii de turism care au fost avertizate. În total, instituţia condusă de Elena Udrea a eliberat 1176 de avertismente, iar 51 de hoteluri şi restaurante au rămas fără licenţe de funcţionare, respectiv certificate de clasificare.

"Am declarat război hotelurilor, restaurantelor şi agenţiilor de turism care încalcă legea. Prioritară pentru noi este siguranţa turiştilor .Lucrăm în ritm alert pentru sancţionarea abaterilor. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare", a spus Bogdan Oprea, consilier al ministrului Turismului.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Televiziunile vor să monteze cameră web în mormântul Mădălinei Manole

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite