Timisoara: Hotel în curte pentru căţeii care cer dresaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bănăţean şi-a deschis o pensiune pentru animale.

În primele trei zile, câinii îşi ignoră dresorul şi este nevoie de cel puţin o lună de dresaj.

Jack are nouă ani, locuieşte într-o cameră drăguţă şi se pricepe să salveze oamenii aflaţi în pericol. Cu toate acestea, Jack nu este o persoană, ci un câine ciobănesc german premiat de nenumărate ori. Stăpânul lui Jack este dresor, se numeşte Constantin Stângu şi are o pensiune pentru câini.

Zi de zi, Constantin are de-a face cu tot felul de căţei pe care fie îi transformă în paznici, fie îi învaţă doar să îşi asculte stăpânii. Dresorul are şi o pensiune canină recent deschisă, în care, în prezent, pot sta doar trei câini. Când nu există clienţi, Jack probează pe rând fiecare dintre cuşti, urmăreşte pisicile vecinilor şi aşteaptă noi operaţiuni de salvare.

Tarife pentru căţei

Timişorenii care vor să îşi ducă prietenii necuvântători la cursurile de dresaj trebuie să scoată din buzunar între 150 şi 250 de euro lunar, în funcţie de ce vor să înveţe. Unii stăpâni îşi lasă câinii şi peste noapte în pensiune, pentru a se obişnui cu dresorul. O singură noapte la hotelul canin costă între 20 şi 25 de lei, în funcţie de cât de mare este perioada în care rămân animalele acolo.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite