Hoţ de tablouri valoroase prins în Timiş. Obiectele de artă valorau 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Sânnicolau Mare au reuşit un hoţ care sustrase tablouri şi alte obiecte de valoare din casa unui localnic. Valoarea bunurilor depăşeşte 20.000 de euro.

Poliţiştii au fost sesizaţi de către proprietarul unei case din Sânnicolau Mare despre faptul că în perioada ianuarie- februarie, persoane necunoscute au pătruns în imobilul său de unde au mai multe bunuri.Din verificările poliţiştilor a rezultat că hoţul a reuşit să dispară cu mai multe tablouri pictate în ulei pe pânză, argintărie, obiecte din porţelan, cazane pentru ţuică şi nu numai, valoarea aproximativă a bunurilor fiind de 20.000 euro.

Anchetatorilor nu le-a luat mult timp să afle că de vină pentru hoţie sunt doi tineri din localitate. "În urma unor percheziţii a fost recuperat 90 la sută din prejudiciul creat. Unul dintre suspecţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare prezentat cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, în timp ce poliţiştii efectuează activităţi în vederea prinderii şi celui de-al doilea suspect", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Poliţiei Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite