Hip-hop-ul reînvie în România pe vreme de criză VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"România e ghetou" este hit-ul care promovează albumul de mixuri "Romaniecs" scos de rapperul timişorean Skizzo Skillz.

Citiţi şi:

Robert Virag, de la Michael la Skizzo Skillz (VIDEO)

Raperul timişorean Skizzo Skillz a ieşit pe piaţă cu un nou single. „România e ghetou” a fost compusă în urmă cu doi ani, însă acum a fost lansat pe site-uri şi bloguri, fiind mai actuală ca oricând. Partea instrumentală îi aparţine lui Motzu, din Bucureşti, iar corul de copii de la refren apaţine celor din grupul Flores, de la „Palatul copiilor” din Timişoara.
„E o piesă mai veche de-a mea pe care am remixat-o acum o lună. Am aşteptat momentul ei, dar frustrările sunt de atunci. Rapperii compun şi au multe piese, pe care le ţin şi le scot când le este timpul. Cred că acum e momentul pentru România e ghetou”, a declarat Skizzo Skilzz.



„Romaniecs”, un album de mixuri

„România e ghetou” este pesa care promovează noul album de mixuri, „Romaniecs”, care conţine 19 piese. Skizzo Skillz susţine că rappul revine din
nou în atenţia românilor datorită textelor foarte directe, ţintite şi fără perdea.
Rappul nu a dispărut niciodată. Acum însă Puya, Gues Who, Grasu XXL, BUG Mafia au revenit cu piese noi în care vorbesc despre problemele reale din ţară”, a mai spus artistul.


image

Mixul poate fi downloadat pe gratis de pe site-ul www.skizzoskillz.com

Skizzo Skillz se pregăteşte să se mute în Bucureşti. Artistul independent susţine că în Timişoara nu are şanse să se facă auzit. „Bani poţi să faci doar din concerte. Muzică poţi să faci din orice colţ al lumii, dar dacă vrei să fi promovat trebuie să fii la Bucureşti”, a mai spus timişoreanul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite