Helder da Silva: "Suntem mai buni ca CFR. Ne luptăm cu Vaslui şi Steaua pentru titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru marele derby cu CFR Cluj, de sâmbătă.Duşan Uhrin jr. va întâlni singura echipă pe care a mai antrenat-o în România.

Tehnicianul Duşan Uhrin jr. are probleme în alcătuirea celui mai bun 11. Căpitanul Dan Alexa este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar la ultimul antrenament a lipsit şi fundaşul slovac Marian Cisovsky, care acuza dureri la muşchii piciorului. Revin însă pentru meciul din Gruia trei jucători care au lipsit în meciul cu Gaz Metan Mediaş, Helder, Burcă şi Ignjatijevici.

Interesant este că Duşan Uhrin jr., revenit la Poli în această iarnă, va juca, sâmbătă, împotriva CFR-ului din Cluj, care este singura echipă pe care a mai antrenat-o în România în afară de Poli. Cehul va avea de luat şi o revanşă faţă de patronul ardelenilor, Arpad Paskany, care l-a destituit uşor pe tehnician.

"E bine că am început cu dreptul"

Dorin Goga, autorul unui gold se senzaţie în meciul cu Gaz metan Mediaş, spune că Poli pleacă la Cluj cu gândul la victorie, dar că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitatea. “Sper că nu o să fac ca anul trecut, când am marcat în prima etapă după care a urmat o pauză lungă. E bine că am început cu dreptul. Acum joc pe alt post, nu mai sunt atacant, ci mijlocaş. Dar eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine”, a declarat Dorin Goga.

"Suntem mai buni ca CFR"
.
Pentru meciul cu CFR Cluj va reveni în teren şi brazilianul Helder Da Silva, care a avut de ispăşit o etapă de suspendare. “Cred că dacă batem, CFR-ul nu mai poate spera la titlu. Toată lumea ştie că CFR e o echipă bună, dar noi suntem mai buni ca ei. Cred că ne vom bate cu Vaslui și Steaua la titlu. Ei sunt cei mai tarii adversari pentru noi”, a spus fundaşul Heder.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite