Happy-end în divorţul dintre iubita lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt şi Ovidiu Torj: "Începe o nouă etapă în viaţa mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase a fost alături de Brigitte la ultimul termen al procesului
Ilie Năstase a fost alături de Brigitte la ultimul termen al procesului

Brigitte Sfăt a redevenit o femeie liberă după ce a reuşit să divorţeze de Ovidiu Torj. Ilie Năstase a ţinut să fie alături de iubita lui în cel mai important moment din relaţia lor de patru luni.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au zăbovit înainte de proces într-un Irish Pub aflat vizavi de Tribunal. La judecător a intrat doar fosta manechină, pentru că şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise. “Nasty” i-a urat baftă iubitei şi a aşteptat-o în faţa unei cafele. Brigitte şi avocata ei au ieşit după nici cinci minute cu zâmbetul pe buze. “Totul s-a terminat cu bine. Am cerut să îmi păstrez numele de Sfăt şi custodia copilului. A rămas în pronunţare, iar soluţia se află mâine. Nu e un capăt de lume. Foarte multă lume divorţează”, a declarat Brigitte Sfăt.

Fostul soţ al Brigittei, Ovidiu Torj nu a venit nici de această dată la înfăţişare, existând de fapt o înţelege între cei doi ca procesul să se încheie cât mai rapid. “Aşa am convenit, să încheiem totul frumos să nu aibe fata de suferit. Mă aşteptam să facă scandal sau la ceva urât din partea lui, dar a fost OK”, a mai spus Brigitte.



Vezi galerie foto cu Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

S-au înţeles în privinţa Sarei


Brigitte Sfăt şi Ovidiu Torj s-au înţeles şi în privinţa custodiei Sarei, care va rămâne la mamă. “Nu am să interzic niciodată să îşi vadă fata, e dreptul lui de tată. Mă ajută şi mama mea şi mama lui să avem grijă de Sara. Am însă o hotărâre judecătorească prin care Ovidiu nu poate să părăsească România cu Sara”, a mai afirmat Brigitte Sfăt.



“Începe o altă etapă de viaţă”

Chiar dacă a încheiat un capitol din viaţa ei, Brigitte Sfăt nu se gândeşte încă la un nou mariaj. “Când se încheie o etapă de viaţă, începe alta. O relaţie serioasă am început, dar nu mă gândesc la o altă căsătorie. Suntem împreună să ne facem vieţile mai frumoase. Aveam nevoie de cineva să îmi facă viaţa însorită, iar ilie este persoana cea mai potrivită”, a încheiat Brigitte.

Ilie Năstase nu a fost dispus să dialogheze cu presa, însă a spus în treacăt că nu a venit la Timişoara special pentru acest proces. “Eu eram la Timişoara, nu am venit pentru proces”, a spus Nasty.

Brigitte Sfăt Brigitte şi Năstase
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite