Hannibal de supermarket în Timişoara: Un bărbat a muşcat o femeie de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat supărat că a fost deranjat de la toaletă şi-a înfipt dinţii în mâna unei angajate de la un supermarket din Timişoara. Omul a fost imobilizat de agenţii de pază şi a fost predat unui echipaj de jandarmi.

Un echipaj de intervenţie al grupării mobile a Jandarmeriei a fost solicitat de către servicul de pază de la un supermarket din Timişoara, pentru a cerceta un conflict în care era implicată o angajată a magazinului. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat-o pe Silvia N. din Timişoara, care prezenta urme de lovituri la nivelul feţei şi la mâna stângă o rană sângerândă, ca urmare a unei muşcături provocată de agresor.

Din cele relatate de martorii aflaţi la incident, jandarmii au refăcut filmul celor întâmplate şi au constatat următoarele: Iacob C. de 27 de ani cu domiciliul în Timişoara, a intrat într-o cabină de la toaleta magazinului şi, pe motivul că nu mai ieşea de acolo, femeia de serviciu a fost solicitată de alţi clienţi să intervină pentru a vedea ce se întâmplă în interior.

Sălbaticul riscă închisoare

În momentul când aceasta a încercat uşa toaletei, bărbatul supărat că a fost deranjat din locul unde nimeni nu are dreptul să o facă, s-a năpustit către femeie şi şi-a înfipt dinţii în mâna ei. Ţipetele de ajutor ale angajatei au fost auzite de agenţii de pază care l-au reţinut pe agresor până la sosirea jandarmilor iar pe colega lor au trimis-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru a primi îngrijirile necesare.

„Cu toate că, victima a depus plângere împotriva agresorului, aceasta urmează să ataşeze  şi certificatul medico-legal, pentru a putea fi întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, a spus locotenent colonel Daniela Stanciu.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite