După H&M la Timişoara, urmează deschiderea magazinului C&A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii au făcut cumpărături de la magazinele C&A din Ungaria
Timişorenii au făcut cumpărături de la magazinele C&A din Ungaria

Timişorenii vor avea parte din data de 13 octombrie de primul magazin C&A, care va fi inaugurat la mall. Bazele companiei au fost puse de fraţii britanici Clemens & August Brenninkmeyer, în 1841

Renumitul retailer internaţional oferă modă de calitate superioară pentru clienţii de toate vârstele, la preţuri accesibile. Amplasat pe două niveluri, parter şi etaj, pe o suprafaţă de aproape 2.000 mp, C&A expune o paletă variată de colecţii exclusive, funcţionale şi moderne.

Special pentru inaugurare, în intervalul 13 – 16 octombrie 2011, C&A oferă reduceri de 20% la toate produsele.

C&A a încheiat un parteneriat cu Iulius Group pentru inaugurarea a trei magazine. Astfel, pe lângă cele două magazine de la Suceava şi Timişoara, C&A va fi prezent cu o filială şi în Palas din Iaşi.

Despre C&A


C&A reprezintă abrevierea numelor celor doi fondatori ai brandului - Clemens & August Brenninkmeyer, doi fraţi care au pus bazele companiei în 1841. Astăzi, C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu circa 2 milioane de clienţi zilnici şi 1.490 de magazine răspândite în 19 ţări.

Anul acesta, C&A Europa se mândreşte cu o istorie a companiei de 170 de ani.

În România, C&A are deschise 12 magazine, între care trei în Capitală şi câte unul în Arad, Buzău, Cluj-Napoca, Baia Mare, Botoşani, Sibiu, Focşani, Suceava, Piteşti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite