H&M îşi deschide magazin la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii brandului H&M îşi vor putea cumpăra hainele preferate la Timişoara
Fanii brandului H&M îşi vor putea cumpăra hainele preferate la Timişoara

Suedezii de la H&M (Hennes & Mauritz), lideri ai retailului de fashion din Europa, pregătesc inaugurarea unui magazin în mall-ul din capitala Banatului.

Compania Iulius Group a anunţat astăzi lansarea unui parteneriat cu retailerul suedez H&M, pentru deschiderea a trei magazine în cadrul ansamblului urbanistic Palas din centrul Iaşului, în Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Cluj.

„Încă de la inaugurarea primului nostru centru comercial de tip mall pe piaţa din România, acum 10 ani, Iulius Group a răspuns exigenţelor clienţilor săi, aducându-le mai aproape brandurile favorite. Alegerea de către H&M a ansamblului urbanistic Palas Iaşi şi a mall-urilor noastre din vestul şi centrul ţării este onorantă şi dă un plus de valoare portofoliului companiei", a afirmat Iulian Dascălu, preşedintele Iulius Group.

În septembrie 2010, vânzările grupului H&M au fost cu 16 procente mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Grupul H&M are peste 2.100 de magazine în 37 de ţări şi aproape 76.000 de angajaţi.

Pentru magazinele pe care le deschide în România, H&M caută angajaţi care sunt pasionaţi de modă, iubesc oamenii şi un mediu comercial alert.  În prezent, compania are disponibile joburi de manager de departament, casier, responsabil de visual merchadising şi manager de magazin.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite