Autosechestrare în sediul Poliţiei Timiş după ce angajaţii au refuzat să elibereze caziere după închiderea programului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când s-au autosechestrat, cei doi timişoreni au considerat că fac o favoare României împotriva angajaţilor de la stat prea leneşi pentru a sta câteva minute peste program. Protestatarii au stat mai bine de jumătate de oră în clădirea poliţiei făcându-le semne disperate trecătorilor, în timp ce oamenii legii ţineau o uşă deschisă şi îi pofteau afară.

Autosechestrarea a avut loc în sediul Inspectoratului de Poliţie Timiş, în biroul în care se eliberează caziere. Chiar astăzi, IPJ Timiş a anunţat că a prelungit programul de eliberare a cazierelor până la ora 19 seara, dar cei doi timişoreni au ajuns pe ultima sută de metri. Nici nu au apucat bine să se pună la coadă că poliţiştii i-au rugat să plece acasă şi să revină a doua zi, pentru că era trecut de 19 fix.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Cei doi timişoreni au luat foc la auzul rugăminţii şi au refuzat să plece până când nu vor primi actele care să ateste dacă au comis sau nu infracţiuni de natură penală. Timp de 40 de minute, oamenii au stat în clădire, până când s-au săturat de aşteptare.

"Cei doi timişoreni nu au procedat corect, pentru că domnii de la caziere au muncit astăzi pe bandă rulantă. Nu au apucat să mănânce sau să meargă la toaletă. EI cred că în străinătate aşa se procedează, cu autosechestrări", s-a întrebat Doinel Malcoci, liderul de sindicat al Poliţiei Timiş, care nu a condamnat gestul de protest al celor doi poliţişti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite