Grup organizat de spărgători de locuinţe de lux anihilat la Timişoara de poliţişti. Paguba e de 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte tineri, cu vârstele cuprinse între 18 şi 35 de ani, sunt acuzaţi de DIICOT că s-au îmbogăţit după ce au dat o serie de lovituri la mai multe apartamente de lux din Timişoara.

UPDATE, ASTĂZI ORA 11.00

Paguba tinerilor trece de 200.000 de euro. Ei acţionau cu violenţă, folosindu-se de topoare şi săbii. Click aici pentru detalii!

Hoţii au fost filaţi mai multă vreme de angajaţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care au instrumentat modulul în care aveau loc loviturile, respectiv cum intrau tinerii în posesia informaţiilor privind apartamentele potrivite pentru spargeri. După ce spărgătorii s-au specializat în jafuri la Timişoara, ei au continuat să comită infracţiuni, doar că de data aceasta victime au devenit mai mulţi cetăţeni germani şi austrieci.

Surse din rândurile anchetatorilor spun că hoţii au dat o lovitură şi la o casă de pariuri, de unde au plecat cu nu mai puţin de 20.000 de euro.

image

Hoţii au fost reţinuţi în urma unor descinderi simultante, şase la numări, în urma acţiunii fiind găsite şi o serie de probe ce îi încriminează pe tineri.

image

În lunile de activitate, cei şapte tineri au reuşit să provoace o pagubă de peste 100.000 de euro. Doar o parte din prejudiciu a fost recuperat. Persoanele reţinute au fost prezentate în această seară cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările continuă.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite