UPDATE O şoferiţă cu BMW a provocat un accident cu doi morţi şi patru răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au murit în accident
Două persoane au murit în accident

Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi dimineaţa, pe Drumul Naţional 6, între localităţile Recaş şi Şuştra. Din primele informaţii se pare că accidentul s-a soldat cu doi morţi şi patru răniţi.

UPDATE: Primele cercetări ale poliţiştilor ajunşi la faţa locului arată că accidentul în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa a fost provocat de o femeie care conducea un BMW dinspre Lugoj spre Timişoara. Şoferiţa a intrat în depăşirea unui TIR, maşina a intrat în balans şi nu a mai putut reveni pe prima bandă, intrând în plin într-o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului BMW-ul s-a răsturnat în câmp, iar şoferiţa şi pasagerul din dreapta au murit pe loc. Alte trei persoane din BMW şi şoferul autoutilitarei, care transporta vopsa, au ajuns la spital în stare gravă.

Mai multe echipaje de la Ambulanţă şi ISU Banat au plecat la locul accidentului. Potrivit primelor informaţii accidentul s-a produs prin coliziunea frontală a două autoturisme. În urma impactului se pare că două persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost rănite. Circulaţia pe drumul care face legătura între Timişoara şi Bucureşti este blocată pe ambele sensuri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite