Grav accident în Timiş:a adormit la volanul unui TIR cu care a intrat în plin într-un autocamion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc pe podul de lângă comuna Remetea Mare. În urma impactului, cei doi şoferi au fost grav răniţi, iar circulaţia a fost dată peste cap. Pagubele financiare sunt mari. Din primele cercetari, se pare că şoferul tirului ar fi  adormit la volan. Ambele masini sunt daună totală.

Tirul implicat în accident aparţine unei firme din Deva şi se deplasa către Timişoara. Chiar pe podul de peste calea ferată din vecinătatea comunei Remetea Mare, şoferul TIR-ului se pare că a adormit la volan, moment în care vehiculul a intrat în plin într-un autocamion ce circula din sens contrar. Tirul nu avea viteză, dar rezultatele impactului au fost grave: ambii şoferi au fost grav răniţi, iar cele două vehicule au fost declarate daună totală.

Camioneta lovită era încărcată cu câteva tone de banane şi se deplasa către Lugoj. Cum bena vehicului a fost distrusă, bananele au picat peste pod, astfel că martorii accidentului au fost mai preocupaţi să strângă fructele decât să îi ajute pe oamenii legii să afle ce s-a întâmplat exact la locul evenimentului.

image

Din primele cercetari se pare că şoferul tirului a adormit la volan. Şoferii vor mai rămâne pe patul de spital câteva zile bune.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite