Grav accident de circulaţie în Timiş: cinci victime după ce o maşină a ajuns în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru ambulanţe au intervenit pentru a acorda ajutor medical de urgenţă celor cinci victime. Şoferul unui Seat a reuşit să îşi pună în pericol familia, în această dimineaţă, după ce a urcat băut la volan. A intrat într-o depăşire, unde s-a speriat de un autoturism ce venea de pe sens contrar, astfel că a tras puternic de volan, iar maşina a ajuns în şanţ, cu roţile-n sus.

Accidentul a avut loc între comunele Giulvăz şi Foeni. Şoferul Seat-ului a băut bere înainte să se urce la volan. Grăbit să ajungă în Timişoara, şoferul a călcat puternic pe pedala de acceleraţie. Depăşire după depăşire, şoferul a prins curaj, astfel că la un moment dat nici nu s-a mai asigurat dacă poate să depăşească autovehiculele din faţa lui. Astfel, între Foeni şi Giulvăz, şoferul a intrat într-o depăşire periculoasă. Din faţa lui venea o altă maşină, astfel că şoferul Seatului a tras puternic de volan, maşina ajungând în şanţul de la marginea drumului cu roţile-n sus.

image

Pe lângă şofer, şi ceilalţi patru pasageri din maşină au fost răniţi. Patru ambulanţe au intervenit pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit că urmele de frânare se întind pe mai bine de zece metri.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite