FOTO Grav accident de circulaţie în Timişoara. Un vitezoman cu carnet de şofer de o lună s-a ales cu piciorele zdrobite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul avea permis de mai puţin de o lună
Şoferul avea permis de mai puţin de o lună

Un şofer de 22 de ani a fost mai aproape de moarte ca niciodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timişoara. Conform poliţiştilor, tânărul gonea cu viteză, a scăpat maşina de sub control, iar apoi s-a izbit de doi copaci. Şoferul are permis de mai puţin de o lună.

Accidentul a fost extrem de violent, în urma accidentului şoferul ajungând captiv printre piesele strivite ale caroseriei. Două ambulanţe au ajuns la faţa locului, iar pompierii au avut nevoie de o oră pentru a salva viaţa tânărului, picioarele lui fiind zdrobite. Primele verificări ale poliţiştilor arată că şoferul a scăpat maşina de sub control, vehiculul lovindu-se de o bordură, iar ulterior de doi copaci.

Oamenii legii pun accidentul pe seama vitezei, dar şi a lipsei de experienţă a şoferului. "Şoferul era începător. Are permisul eliberat de mai puţin de o lună. La locul accidentului am găsit atât urme de frânare, cât şi dovezi că maşina a intrat în derapaj", a spus Daniel Jurchelea, de la Poliţia Rutieră.

Şoferul avea permis de mai puţin de o lună

Tânărul de 22 de ani a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde i s-au făcut mai multe investigaţii medicale. Circulaţia a fost îngreunată pe bulevardul Liviu Rebreanu. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite