FOTOGALERIE Opel spulberat de un bolid Mercedes în Timişoara. Două persoane grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au rămas încarcerate și mașina lor a fost distrusă după un grav accident petrecut astăzi pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului. Cert este însă că un Mercedes C 220 a intrat în plin într-un Opel.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00 pe porțiunea de drum de la Spitalul Județean spre Calea Șagului. Potrivit primelor cercetări autoturismul Opel a întors peste liniile de tramvai în timp ce mergea spre Spitalul Judeţean. Din sens contrar venea un Mercedes, condus de o femeie, care a intrat în plin în Opel. Şoferiţa bolidului spune că avea doar... 80 de kilometri la oră şi nu îşi aduce aminte cum a avut loc accidentul.

Martorii oculari spun că Opel a întors peste liniile de tramvai pe culoarea galbenă a semaforului, astfel că Mercedesul ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

În urma impactului, Opelul a fost proiectat într-un pom, iar șoferul și pasagera din dreapta au rămas încarcerați. Aceștia erau conștienți la sosirea ambulanței, dar pasagerul din dreapta a fost grav rănit. Pentru scoaterea șoferului dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de mai bine de jumătate de oră. Ambele victime sunt în stare gravă la spital.

image

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cine este vinovat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite