Grav accident pe drumul Timișoara-Lugoj: un mort și mai mulți răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteza excesivă și neadaptarea la condițiile de drum i-au fost fatale unei femei care a provocat un grav accident de circulație în apropierea localității Chizătău, pe drumul ce leagă Timișoara de Lugoj

Șoferința, care conducea un autoturism Fiat, grăbindu-se să ajungă la Timișoara, a încercat să depășească o mașină, însă a uitat să se asigure că nu vine nicio mașină. Văzând că din față vine o mașină, femeia a încercat să revină pe banda ei, a apăsat brusc frâna, iar din cauza carosabilului umed Fiat-ul a deparat, fiind lovit și de autoturismul care venea din față, un Rand Rover de teren, cât și de o Dacia Logan, care se afla în spatele ei.

În urma accidentului, șoferița care a provocat accidentul a murit pe loc, iar alte șase persoane, aflate în celelalte mașini, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei dintre răniți au fost transportați la spital pentru investigații. La fața locului a ajuns și un echipaj de la descarcerare, pentru a elibera o persoană blocată în mașina de teren.

Pompierii militari de la ISU Banat s-au chinuit minute bune să scoată trupul neînseuflețit din mașina făcut zob în urma accidentului. Șoseaua a fost blocată de poliție timp de aproape o oră, perioadă în care s-au format cozi pe mai mulți kilometri, pe ambele sensuri.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite