Graffiti legal de Crăciun pe tramvaiele din Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul a căpătat o nouă imagine prin graffiti
Tramvaiul a căpătat o nouă imagine prin graffiti

Alex Neculai şi-a folosit spray-urile colorate, în depoul RATT, fără frică de amenzi. Şefii Regiei i-au permis să pregătească tramvaiul pentru copii. Garnitura inedită îi va plimba pe micuţii timişoreni prin oraş în timpul sărbătorilor de iarnă, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii doi ani.

Înarmaţi cu tuburi de vopsele, doi grafferi din Timişoara au avut astăzi de lucru în depoul de tramvaie al Regiei Autonome de Transport în Comun Timişoara. Instituţia a decis ca tramvaiul cu care Moş Crăciun se va plimba între 20 şi 24 decembrie prin oraş să aibă ornamente de sezon în stil graffiti. Alex Neculai şi Marcel Savescu au umplut pereţii unei garnituri cu stele căzătoare, brazi şi fulgi.

Tramvaiul a căpătat o nouă imagine prin graffiti

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

„Am fost ajutaţi să intrăm în legalitate. Sper din tot sufletul ca şi călătorii să se bucure de munca noastră. Tramvaiul va fi mai vesel şi mai călduros cu astfel de desene", a spus Alex Neculai, de 27 de ani.

Tramvaiul ratt

Cu tramvaiul lui Moş Crăciun călătorii se vor putea plimba gratuit, mijlocul de transport urmând să fie de găsit pe vechiul traseu al liniei 6.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite