Globetrotterul timişorean Ciprian Irimieş: “Herculane nu mai e ce era pe vremuri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Irimieş, care străbate ţara pe jos, a poposit la Herculane. Timişoreanul este surprins de ce a găsit în “ţara lui Hercules”. Astăzi va ajunge şi la medic pentru a vedea dacă poate să continue călătoria.

Timişoreanul Ciprian Irimieş a lăsat în urmă Clisura Dunării şi a poposit în Herculane, unde va încerca să se refacă după accidentarea la picior. Drumul de la Ieşelniţala Orşova l-a făcut cu autostopul, iar de la Orşova la Herculane a mers cu trenul. Irmieş a găsit o cazare pe care o descrie astfel: o cameră cu şapte patur, pe pereţi sunt trei tablouri, un birou de pe vremea lui Tudor Vladimirescu, plin de firimituri şi pahare de plastic, o oală în care s-a făcut cafea probabil când era Ceauşescu tânăr şi o jumătate de roşie care va exploda curând de la mucegai”, a declarat Ciprian Irimieş.

"Nu am găsit lucruri frumoase la Herculane"

În Herculane au fost zilele oraşului, iar pe străzi se observă încă acest lucru. “Sunt rămăşiţe de mici, ţigări, pahare de bere şi manele. Ne-am plimbat prin oraş fără bagaj să testez dacă mă simt mai bine fără greutate şi e la fel. Din păcate încă nu am lucruri frumoase de spus despre țara lui Hercules, să vedem ce descoperim mâine. Un lucru e cert, oraşul nu mai e ce era pe vremuri”, a mai povestit timişoreanul.

Aşteaptă verdictul medicului

Aventurierul trebuie să ajungă neaparat la medic din cauza problemelor de la picior. “În funcţie de rezultatul primit continuăm pe jos sau cu ocazii. Mersul îmi e oricum din ce în ce mai greu, nu ştiu în cât timp am să pot merge normal. Căutăm soluţii dar nu renunţăm”, a mai spus Ciprian Irimieş.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite