Gigel Bucur este dorit de Dan Petrescu la Kuban Krasnodar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigel Bucur
Gigel Bucur

Patronul Marian Iancu este decis să dea drumul oricărui jucător după ce autorităţile locale nu au virat banii conform contractului de sponsorizare.

Primul jucător care s-ar putea despărţii de “Poli” Timişoara este chiar golgeterul Gigel Bucur. Micuţul atacant este dorit de Dan Petrescu la noua sa echipă, Kuban Krasnodar. Chiar dacă este vorba de principalul marcator pentru echipa sa, patronul Marian Iancu nu exlude acest transfer, supărat fiind pe autorităţile locale care nu au plătit banii promişi.

S-a plătit 10% din cât trebuia să se plătească. Am acceptat condiţiile de performanţă care ni s-au impus, le-am îndeplinit, iar acum suntem trimişi la cerşit. Poate de aceea şi spun că orice jucător care are oferte poate să plece. Am avut cele mai bune rezultate din istoria clubului şi suntem sfidaţi, asta este nesimtire”, a declarat Marian Iancu, pentru Realitatea TV.

Dan Petrescu le-a propus conducătorilor clubului o listă de şase jucători din Liga I. Mulţi dintre ei au mai fost antrenaţi de Petrescu, la Urziceni, Rapid şi Sportul Studenţesc. Pintre foştii componenţi ai “făştii nebune” de la Sportul se numără şi Gigel Bucur.

Fotbaliştii sunt în vacanţă

Lotul echipei bănăţene se va reuni pe 10 ianuarie 2010, la stadionul “Dan Păltinişanu”. În zilele de 11 şi 12 ianuarie va avea loc vizita medicală, la Timişoara. Apoi, sunt programate două cantonamente, ambele în Antalya. Cele două stagii se vor desfăşura între 16 şi 27 ianuarie, respectiv între 30 ianuarie şi 12 februarie.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite