Ghinion la jocuri de noroc: patronii fost călcaţi de hoţi şi primesc amendă de la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spargerea a avut loc în Piaţa Unirii  p Foto: gerhalD ernst
Spargerea a avut loc în Piaţa Unirii p Foto: gerhalD ernst

Angajaţii unei firme de jocuri de noroc au rămas blocaţi, ieri dimineaţă, când au văzut că toate încasările de pe ultimele trei zile au dispărut, cu tot cu caseta metalică în care erau păstrate.


Tâlharii au intrat în sediu fără nicio problemă, după ce în prealabil au distrus camera video care supraveghea curtea comună de acces în sediul firmei. Pentru că nu exista alt sistem de protecţie, hoţii şi-au văzut liniştiţi de treabă, departe de orice pericol. Nu le-a fost greu să dispară cu 100.000 de lei, bani furaţi cu tot cu caseta metalică în care se regăseau încasările din ziua precedentă.

Nu au luat nicio măsură de siguranţă

Caseta nu era încorporată în pământ şi nici nu era asigurată pentru prevenirea furturilor. „Poliţiştii care anchetează spargerea au ajuns la concluzia că firma nu respectă normele minime de securitate, în ciuda faptului că are încasări zilnice mari, ca urmare a comercializării biletelor bingo pentru o emisiune televizată. Astfel, patronul va suporta prejudiciul”, a spus ofiţerul de presă al IPJ Timiş, Marinela Apostolache.
Reprezentanţii SC Bingo Metropolis SRL, firma păgubită, au refuzat aseară să exprime un punct de vedere. ;

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite