Ghinion la loto: acuzată pe nedrept de furt după ce s-a dus să completeze un bilet la 6/49

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal monstruos a izbucnit astăzi într-o agenţie loto din centrul Timişoarei. Un bătrân de la Gătaia susţine că i s-au furat 200 de lei din geantă şi o acuză pe o tânără care se afla întâmplător acolo că ştie de furt. Tânăra studentă a suferit un şoc şi a izbucnit în plâns, susţinând că nu a furat nimic în viaţa ei.

Scandalul a izbucnit astăzi după-amiază în plin centrul Timişoarei. Bătrânul din Gătaia susţine că a intrat în loterie şi până s-a dus să completeze biletul şi-a lăsat geanta pe masă, iar până să se întoarcă, doi tineri i-au scotocit în „paporniţă” şi i-au furat din portofel 200 de lei după care au fugit. Bătrânul a pus ochii pe o tânără care era acolo întâmplător şi a început să o acuze că ştie despre furt. „Era cu cei doi. I-am cerut adresă să-i depistăm”, a spus bătrânul.



A suferit un şoc

Când s-a văzut implicată în furt fără să aibă habar despre ce este vorba, tânăra a suferit un şoc şi a izbucnit în plâns. „Nu am furat niciodată nimic. Puteţi să verificaţi şi la facultate să vedeţi”, a susţinut tânăra printre lacrimi. O patrulă de poliţişti comunitari a venit imediat să vadă ce se întâmplă. Aceştia i-au chemat pe poliţiştii de la Secţia 1, care i-au luat pe cei doi la secţie pentru declaraţii. „Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei.



Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite