Gheorghe Chivorchian: „Sperăm să jucăm în campionat cu numele Poli Timişoara din acest retur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele celor de la Poli a declarat, la prezentarea noilor achiziţii din această iarnă, că singura necunoscută pentru retur este numele echipei de pe foaia oficială.

Reprezentanţii clubului timişorean au câştigat definitiv lupta cu italianul Claudio Zambon, pentru palmaresul, numele şi culorile alb-violet, însă, conform regulamentelor Ligii Profesioniste de Fotbal, nu se pot face schimbări în timpul campionatului. Gheorghe Chivorchian speră totuşi să-l convingă pe Dumitru Dragomir ca echipa care a început campionatul cu numele FC Timişoara să devină din retur Poli Timişoara. „Sperăm să se poată face ceva în acest sens pentru că nu a fost vorba de un verdic dat de o instanţă sportivă, ci de una civilă”, a declarat Chivorchian. Chiar dacă nu se ştie încă dacă va putea reveni din retur la numele Poli, echipa va putea juca meciurile în echipamentul alb-violet şi cu noua siglă cu însemnele echipei înfiinţate de Institutul Politehnic în anul 1921.

Marica şi Ioniţă nu intră în discuţie

Ghoerghe Chivorchian a cerut să se pună capăt speculaţiilor legate de interesul echipei pentru jucătorii Marica şi Ioniţă. „Sunt jucători foarte buni, dar până la un transfer e cale lungă. Marica nu vrea să plece de la Stuttgart, iar Ioniţă se poate întoarce în ţară doar la Rapid. Pe lângă dorinţă, mai trebuie să se şi poată realiza un transfer”, a mai spus Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite