Gheorghe Ciuhandu iese din viața publică: “De-abia aștept să părăsesc această cloacă politică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei
Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei

Așa cum era de așteptat, Gheorghe Ciuhandu, primarul cu care se identifică Timișoara de după perioada comunistă, se va retrage din viața publică. Ciuhandu cere o anchetă USL-istă la Primăria Timișoara

Gheorghe Ciuhandu, care a fost primarul Timișoarei timp de 16 ani, se afla pe primul loc pe lista de consilieri PNȚCD, însă nu va va mai depune jurământul. 
Voi transfera mandatul umătorului de pe listă. O să avem o dezbatere în partid, rezultatele acestui eșec mi le însușesc în totalitate. Atâta am putut, atâta am făcut. Susțin în continuare acest partid, pentru că din punct de vedere doctrinar am fost corecți, principiali și cred că vom putea avea un viitor. Am trecut prin perioade mai grele, am fost interziși zeci de ani”, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

După conferința județeană, PNȚCD Timiș va allege o nouă conducere. Ciuhandu spune că va rămâne în partid pentru a-i ajuta pe cei tineri. “Nu vreau să îmi păstrez funcția politică. Să preia funcția mea oameni mai tineri, mai apți, eu îmi asum eșecul de la alegeri. Săptămâna următoare o să facem o ședință de partid. Plec cu inima împăcata și de-abia aștept să părăsesc această cloacă politică”, a afirmat Ciuhandu.

Scârbit de atacurile care au fost îndreptate împotriva sa în campania electorală, Gheorghe Ciuhandu a cerut noului prefect, Eugen Dogariu, să ordone o anchetă la Primăria Timișoara: “Să vadă mafiile, dictatura și gașca țărănistă ce a făcut și cum a făcut, chit că au fost anchete an de an de la diverse instituții ale statului, în toate regimurile. Să fie o verificare cinstită și obiectivă care să spună dacă am făcut vreo șmecherie sau vreo porcărie. Oricum, în Primărie au fost și oameni duplicitari, i-am identificat, sunt caractere mizerabile”, a mai spus Ciuhandu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite