Timişoara: Fostul primar din Cenad nu este surprins de crima făcută de Gheorghe Breazu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Viorel Matei a fost 11 ani primar la Cenad. Acesta cunoştea foarte bine familia lui Breazu. Tatăl tânărului a lucrat ca tractorist la SMA.

Viorel Matei susţine că nu a fost surprins de fapta lui Gheorghe Breazu, care este acuzat că l-a împuşcat mortal pe poliţistul Tiberiu Sârbu. Acesta spune că tânărul a făcut parte dintr-o familie dezorganizată, iar lipsurile l-au împins să fure. „Îl ştiu de mic. Au crescut sub mine. Ştiam familia bine. Era foarte dezorganizată. Dar băiatul era foarte isteţ, hotărât, plin de viaţă, dar faptul că nu aveau nimic şi nu aveau ce pune pe masă, l-a împins să fure”, a declarat Viorel Matei.

Viorel Matei povesteşte că Gheorghe Breazu a pătruns în casa unui angajat de la Pirmărie, de unde a furat mai multe bijuterii. „A venit o dată la mine şi m-a întrebat; domnu primar, ştiţi că noi nu avem ce mânca? Tatăl său, Anghel, a băut foarte mult. Vă spun sincer, nu m-a surprins vestea. Nu era violent, dar era aprig. Probabil că şi-a pierdut controlul”, a mai spus Matei.

UPDATE, ASTĂZI, ORA 11.00:
Timişoara: EXCLUSIV Hoţul care a ucis un poliţist are un complice pe care procurorii îl pun sub acuzare

Citeşte detalii despre cazul altui poliţist ucis în stradă, la Timişoara:

Timişoara: Saşa Disici, un alt poliţist ucis cu sânge rece în plină stradă
Timişoara: Chestorul Dorel Andraş a fost numit şeful Poliţiei de Frontieră Timiş


Mai citeşte:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite