Gest sadic din partea a doi angajaţi PRO TV: au aruncat un câine de la etajul patru pentru a se distra GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a se distra, cei doi angajaţi ai postului de televiziune au aruncat pe geam câinele unei fete din Timişoara. "Mai bine mă înjunghiau decât să îmi omoare câinele. Şi acum îi aud cum au râs după ce au comis crima", spune cu lacrimi în ochi Ema Cătălina Georgescu, stăpână lui Putsy, un Chihuahua de un an.

O simplă prietenie s-a transformat  în coşmar pentru o fată din Timişoara. Ema Cătălina Georgescu i-a cunoscut pe Cătălin Ficinaş, asistent de producţie la emisiunea "Românii au talent", şi pe Ştefan Graur, cameraman la superproducţia tv, la audiţiile de la Timişoara. Tânăra s-a împrietenit cu cei doi tineri, iar duminică noaptea i-a invitat la o petrecere restrânsă.

image

Cei doi angajaţi ai PRO TV au onorat invitaţia, însă comportamentul lor a fost cât se poate de bizar. "Erau foarte nervoşi. Nu au băut decât o singură bere, dar se comportau foarte ciudat. La un moment dat, i-am rugat să plece acasă. În acel moment au luat-o pe Putsy şi au aruncat-o pe geam. Râdeau ca doi demenţi. Rânjeau când mi-au spus că întotdeauna căţeii se întorc la stăpân", spune Ema Cătălina Georgescu.

Tânăra nu a mai închis un ochi de după tragedie şi spune că are de gând să meargă până în pânzele albe, astfel încât cei doi angajaţi PRO TV să ajungă după gratii. "Preferam să mă înjunghie pe mine decât să îmi omoare căţelul. Sufletul meu e gol. Nu pot să dorm când ştiu cum a murit Putsy. Nu înţeleg ce vină a avut câinele", mai spune Ema Cătălina Georgescu.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EMA ŞI PUTSY

În momentul în care Chihuahuaul a fost aruncat pe geam, Ema a coborât în grabă cele patru etaje, tânăra crezând că va putea să salveze căţelul de un an. "Am găsit-o pe Putsy în mijlocul şoselei. Avea urechile ciulite şi ochii deschişi. Iniţial am crezut că doarme. Pe urmă mi-am dat seama că nu o să o mai aud niciodată lătrând. Putsy era sufletul meu pereche, era toată viaţa mea", mai spune proprietara câinelui.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EMA CĂTĂLINA GEORGESCU

Reprezentanţii PRO TV îi apără pe cei doi angajaţi acuzaţi că au omorât un câine. „Cei doi colegi neagă orice implicare în acest scandal. Spun că nu ei au aruncat câinele pe geam. Însă, tot ce au avut de declarat oficial au spus la poliţie. Nu sunt alte comentarii", a declarat Diana Zamfirescu, PR-ul emisiunii "Românii au talent". Poliţia a dechis o anchetă, iar cei doi angajaţi ai PRO TV s-au ales cu dosare penale. 

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de omorâre de animale prin cruzime. Fapta se pedepseşte cu până la trei ani de închisoare", spune Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Ţărănimea marca PRO TV de la "Românii au talent" FOTO+VIDEO

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite