Georgică Cornu după scandalul soției: “Am nevoie de două zile să schimb geamurile pentru că am termopane speciale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milionarul Georgică Cornu nu a reușit să înlocuiască toate gamurile sparte de soție, pe motiv că avea termopane mai speciale. Între timp, poliția a trimis dosarul la Parchet, iar Oana Cornu riscă o amendă pentru distrugere.

Georgică Cornu a avut parte, duminică, de o vizită cu nebădăi din partea Oanei Cornu, cu care se află în plin proces de divorț. Femeia și-a făcut apariția la vila din Ghiroda, pe motiv că dorea să ia cei doi copii care se aflau la tatăl lor. După o discuție verbală mai aprinsă, Georgică Cornu a refuzat să o lasă să intre în curte, asftel că Oana și-a pierdut cumpătul și a început să arunce cu arunce cu pietre în geamuri.

Eu am chemat poliția. Era foarte nervoasă și a început să spargă geamurile cu pietre. A spart câteva ochiul de geam. Pe unele le-am înlocuit deja, pe altele le voi înlocui în două zile, pentru că am niște termopane mai speciale. Eu nu sunt supărat, sper că i-a trecut și ei. Cred că suntem oameni maturi și putem rezolva problemele în liniște”, a declarat Georgică Cornu.

Georgică Cornu a depus o plânge la poliție împotriva Oanei, care este acuzată de distrugere. “Am fost chemați la vila din Ghiroda pentru a aplana un conflict. Oana Cornu a a aruncat cu pietre și a spart geamurile de la casă. La fața locului s-au deplasat colegii de la secția Rurală și criminaliștii care au efectuat cercetările. Din toate faptele întâmplate s-au reținut elementele de distrugere”, a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt la IPJ Timiș.

Poliția a deschis un dosar penal împotriva Oameni Cornu, care urmează fie înaintat Parchetului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite