Timişoreanul George Hora, noul geniu al muzicii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele compozitorului este pe buzele tuturor fanilor cântecelor autohtone, iar succesul lui este tot mai vizibil. La nici 25 de ani, timişoreanul are un palmares cu care ar impresiona pe oricine, şi chiar asta şi face.

Puya, Alexandra Ungureanu şi Crush, Activ, Dj Andy şi Stella, Alin Nica, Voxis şi Juan Xavier sunt doar câteva nume cu care timişoreanul George Hora a colaborat, fie că le-a mixat sau produs integral piesele sau albumele. Lista celor care şi-au anunţat deja dorinţa de a colabora cu el este foarte lungă, iar numele artiştilor care vor să cânte piesele lui Hora sunt din ce în ce mai răsunătoare. Cei de la Cassa Loco au început deja colaborarea cu tânărul timişorean pentru primul single al lor din anul acesta. Mai mult, artistul şi-a făcut deja loc în program pentru Elena Gheorghe, Dj Sava şi Raluca, Sign şi Corina şi Kamelia. Cu toate că abia mai are timp să iasă din studio, şi că preţul unei piese produse de el porneşte de la 2.000 de euro, George este modest în privinţa succesului său şi spune că mereu este loc de mai bine. „Îmi place să cred că nu sunt cel mai bun, şi dacă sunt, sigur în următoarele cinci minute se naşte cineva mai bun decât mine", a mărturisit George.

De la producţii proprii la promovat talente

La 14 ani a compus prima piesă şi un an mai târziu a compus primul album pentru prima formaţie în care cântau el şi sora sa, Kamelia. Acum are studioul său, „Studio 66", iar numele său a devenit un brand. Cu toate acestea, George nu se dă înapoi de la a promova tinere talente. „Eli este un rapper din Timişoara cu care lucrez acum şi în curând va intra oficial pe radio primul single al lui", a spus artistul. Timişoreanul îşi investeşte tot talentul în piesele la care lucrează şi până acum tot ce a ieşit din mâinile lui a fost mai mult decât apreciat. Tânărul muzician se vede la început de drum şi este pregătit să facă mai mult şi mai bine. „Mă simt foarte bine, mă simt la locul potrivit. Am frustrarea pozitivă că încă nu am făcut câte am în cap", a spus Hora.

Ce nu ştii despre George Hora

George nu are alte hobby-uri în afară de muzică şi tot timpul său este investit în a studia mai mult despre orice are legătură cu acest domeniu. Talentul lui de compozitor l-a ajutat şi în alte regiuni decât cele care au legătură strict cu piaţa muzicală. „Am compus piese pentru o reclamă la iaurt care a fost rulată în Rusia, dar şi pentru diferite reclame la centrele comerciale din oraş", a spus artistul. Hora a preferat, însă, să se distanţeze de această zonă pentru că nu s-a simţit confortabil să muncească în stilul rece şi rapid în care se lucrează în publicitate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite