Genialul Nigel Kennedy a făcut spectacol la Timișoara în tricoul echipei Aston Villa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nigel Kennedy și muzicienii polonezi au fost aplaudați la scenă deschisă
Nigel Kennedy și muzicienii polonezi au fost aplaudați la scenă deschisă

Nigel Kennedy, cel mai bine vândut violonist din lume, a oferit un spectacol de neuitat în Sala Capitol din Timișoara. Concertul a durat peste două ore, timp în care Kennedy a trecut prin toate genurile, de la clasic și jazz, la rock.

Timișorenii au avut parte, joi seara, de un concert fabulos susținut de violonistul britanic Nigel Kennedy, care a urcat pe scena Filarmonicii "Banatul", alături de trupa sa de jazz, format din muzicienii polonezi Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic și Tomasz Grzegorski. Nigel Kennedy a demonstrat și la Timișoara de ce este considerat unul dintre cei mai mari violoniști din toate timpurile.

Pe scenă, britanicul este un veritabil showman, acesta condimentând concertul cu dialoguri haioase cu publicul. Kennedy și-a obișnuit fanii cu apariții pe scenă în costumații inedite și nici la Timișoara nu a făcut excepție. Acesta a ținut să facă reclamă clubului său favorit Aston Villa, astfel că sub sacou a purtat un tricoul al jucătorului Gabby Agbonlahor. Și toboșarul trupei a fost îmbrăcat într-un tricou al celor de la Villa.

Nigel Kennedy a concertat peste două ore, timp în care a trecut prin toate genurile, de la clasic și jazz, la rock. Genialul muzician a făcut demonstrații în care a făcut să sune o vioară precum o chitară electrică.

Tehnica lui, virtuozitatea si talentul unic au adus noi perspective atât repertoriului clasic, cât şi celui contemporan. Nigel Kennedy este cel mai bine vândut violonist de muzică clasică din toate timpurile.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite