Timişoara: "Gattuso din Banat" a fost spaima ucrainienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Gattuso din Banat" a fost spaima ucrainienilor
Timişoara: "Gattuso din Banat" a fost spaima ucrainienilor

Alexandru Bourceanu a debutat aseară, în Şahtior - "Poli" 2-2, într-un meci oficial pentru timişoreni. Cel comparat cu Gennaro Gattuso juca acum doi ani în eşalonul secund.

Citeşte şi:

VIDEO Sahtior - Poli Timişoara 2-2 / Bucur e eroul Timişoarei, calificarea se joacă în Banat!

VIDEO Sute de fani au sărbătorit în Piaţa Unirii rezultatul meciului FC Timişoara - Sahtior Doneţk

Jackie Ionescu: "Şahtior Doneţk ar fi de locul 7 în liga lui Mitică"

Mijlocaşul a jucat iniţial alături de căpitanul Dan Alexa, iar prin câteva intrări pline de determinare la adversari şi-a făcut simţită prezenţa pe teren. A primit şi un cartonaş galben, însă rezultatul bun eclipsează orice neajuns. „Am sperat tot timpul să joc şi n-am avut emoţii. Au început cu două-trei ore înainte de meci, însă au dispărut când am ieşit la încălzire. Oricum, mă simt mai bine când sunt încordat, aşa e felul meu de a fi”, a spus mijlocaşul, cel mai important transfer al verii pentru "Poli", jucător adus de la Oţelul Galaţi.

Mijlocaşul care a fost luat repede în colimator de fanii ucraineni din cauza intrărilor energice la adversar nu se amăgeşte cu rezultatul de aseară. „Cu siguranţă am avut noroc, nu e vorba doar de cele două bări, au fost şi multe alte ocazii. Însă după evoluţia scorului putem spune că avem şi un gust amar. Dacă cineva ne-ar fi spus înainte de meci că se va termina 2-2 am fi fost extrem de fericiţi”, a declarat Bourceanu.

Prudenţă în retur

Alex Bourceanu adminte dominarea categorică a ucrainenilor în marea parte a jocului de aseară. "A fost o echipă care ne-a dominat. Au luptat cu armele lor, tehnicitate, multe combinaţii, noi cu armele noastre, ne-am apărat cât am putut de bine şi am încercat să contraatacăm de câte ori am avut ocazia", a explicat mijlocaşul.

Fotbalistul care acum doi ani juca în Liga a II-a, la Dunărea Galaţi, avertizează în privinţa returului de la Timişoara. „Am rămas în joc, mai sunt 90 de minute, sper să ne calificăm. Acum mai rămâne doar ca la Timişoara să avem încă o dată noroc, pentru că sunt convins că Şahtior poate marca din orice fază”, a mai spus jucătorul timişorenilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite