Gara de Nord din Timişoara paralizată de grevă: trenurile nu mai circulă pentru două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din Timişoara şi nu numai au decis să întrerupă în această dimineaţă programul timp de două ore. Nici un tren nu va pleca şi nu va sosi în gară în intervalul orar 7.00 - 9.00.

Sătui de salariile mici, dar şi concedierile masive anunţate de reprezentanţii guvernului, ceferiştii timişeni au decis să se alăture colegilor lor din ţară şi să întrerupă în această dimineaţă programul. Practic, în întervalul orar 7.00 - 9.00, nici un tren de călători şi de marfă nu va pleca şi nu va sosi în cea mai mare gară din Banat. Este de aşteptat ca atât trenurile rapid, cât şi cele de personal să aibă întârzieri mari, astfel că cei care plănuiau să călătorească cu trenul trebuie să aibă multă răbdare.

"Angajaţii CFR Călători şi CFR Infrastructură au pierdut deja o mare parte din drepturile pentru care munceau până acum. Ei au fost afectatşi de mai multe scăderi de salarii, iar acum siguranţa locului de muncă este afectată de anunţuri de concedieri masive, la nici un an de la măsura similară ce fusese adoptată anul trecut", a spus Petrică Stoian, liderul ceferiştilor timişoreni.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite