Galop de sănătate pentru alb-violeţi: Mureşul Deva - Poli Timişoara 0-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au eliminat Steaua din Cupa României, fotbaliştii de la Poli au revenit la meciurile din Liga a II-a, câştigând cu 3-0 la Deva. Golurile au fost marcate de Sepsi, Axente şi Goga.

Poli Timişoara a defilat în deplasarea de la Deva, din etapa a a XI-a a Ligii secunde. Jucătorii lui Vali Velcea au trecut uşor de Mureşul, cu scorul de 3-0. Scorul a fost deschis în minutul 45 de Sepsi, care l-a învins pe portarul gazdelor cu un şut de la 14 metri. În minutul 59, Axente a majorat diferenţa marcând cu o lovitură de cap, din şase metri după centrarea lui Gorobsov.

Ultimul gol al partidei a căzut în minutele de prelungire: Dorin Goga a înscris cu un şut superb trimis sub bară, din opt metri. Goga a intrat pe teren de abia în minutul 77, iar Curtean, cel mai bun jucător din meciul cu Steaua, şi-a făcut apariţia pe teren în minutul 67.

Poli a jucat în formula: Lepmets - Mera, Florin Ilie, Scutaru, Sepsi – Jitaru (Dobriceanu, min9), Poparadu, Gorobsov, Sandu (Curtean, min67) – Axente (Goga, min77), Popovici.

În urma acestei victorii, timişorenii rămân pe locul secund în clasament, la egalitatea de puncte cu Gloria Bistriţa. Etapa viitoare, Poli primeşte vizita ocupantei locului trei în eşalonul secund, FC Argeş.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite