Galop de sănătate pentru “Leii din Banat”: BC Timişoara – Politehnica Iasi 104-48

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la BC Timişoara au făcut instrucţie cu modesta echipă moldavă Politehnica Iaşi, câştigând la o diferenţă de 52 de puncte. Timişorenii au urcat pe primul loc în Divizia A, după meciul pierdut la masa verde de Gaz Metan Mediaş

BC Timişoara a început cu un cinci aproape de cel folosit în mod usual, deşi avea în faţă o echipă fără victorie în primele şapte runde ale campionatului: Jovanovic, Siriscevic, Archie, Popescu, Sarovic. Aceştia au evoluat doar câteva minute după care au intrat pe teren toţi cei 12 jucători înscrişi pe foaia de arbitraj. Leonard Filip a reuşit primele sale puncte în Divizia A, iar principalii marcatori au fost Popescu 17, Archie 16, Markovic 15. Au lipsit Cuic, stranierul rămas în afara lotului şi Dan Păltinişanu, accidentat la mână.

Ţinta noastră pentru acest meci a fost să fim serioşi şi să jucăm baschetul pe care ni-l dorim, ceea ce ne-a reuşit. Am arătat profesionalism astăzi, așa ar trebui să jucăm de fiecare dată. Sunt satisfăcut şi de ce au arătat cei mai tineri, însă ei nu trebuie să se gândească prea mult la vârstă, ci la cum să-și facă treaba cât mai bine”, a declarat Pedrag Badnjarevic, antrenorul timişorenilor.

BC Timişoara a trecut pe primul loc în Divizia A, după ce fostul lider, Gaz Metan Mediaş a folosit cinci jucători străini simultanîn meciul cu CSU Ploieşti, ceea ce contravine regulamentului. Partida Mediaş – Ploieşti s-a încheiat cu 95-97 (după prelungiri), dar va fi omologată cu 0-20, iar jucătorii din judeţul Sibiu nu vor primi în clasament nici punctul pentru înfrângere.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite