GALERIE FOTO Suporterii dinamovişti au ajuns în Banat şi i-au salutat pe timişoreni cu semne obscene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 70 de suporteri dinamovişti au au venit în această după-amiază la Timişoara pentru meciul dintre Poli şi Dinamo. Cum au pus piciorul în Banat, bucureştenii au scandat injurii şi au arătat semne obscene la adresa timişorenilor.

CITEŞTE ŞI:

MĂSURI Poli-Dinamo este considerat un meci cu grad ridicat de risc pentru jandarmi

Suporterii dinamovişti au ajuns la Timişoara astăzi în jurul orei 14.30. Bucureştenii au fost întâmpinaţi încă de la stadion de echipaje de poliţie şi jandarmi. Prezenţa forţelor de ordine a fost de bun augur pentru că nu s-a înregistrat niciun incident major, dar dinamoviştii nu s-au putut abţine de la a face semne obscene şi a aduce injurii la adresa Timişoarei.


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO


De la Gara de Nord din Timişoara, suporterii au fost urcaţi în autobuze şi duşi cu escortă până la stadion. La fel se va întâmpla şi după meci, când dinamoviştii vor pleca acasă. Interesant este că RATT-ul nu a scos din depou pentru suporterii dinamovişti autobuzele noi, ci a pus la dispoziţie autobuzele vechi, scoase din uz. Meciul din această seară este considerat un meci cu grad ridicat de risc, fiind mobilizate importante forţe de ordine.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite