GALERIE FOTO Show aviatic cu MIG-uri şi elicoptere la Aeroportul Militar Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţii avioanelor MIG 21 LanceR şi ale elicopterelor Puma au arătat că sunt stăpânii aerului. Din păcate, doar 400 de timişoreni şi-au găsit timp pentru a vedea ce a mai rămas din fosta bază militară aviatică de la Timişoara

Porţile Aeroportului Militar din Timişoara au fost redeschise, pentru câteva ore, celor interesaţi de tehnică militară şi spectacol aviatic. Cu prilejul Zilei Forţelor Terestre Aeriene, două elicoptere Puma IAR-330 M, alături de alte două modele Puma IAR-330 L, dar şi patru avioane de luptă MiG-21 LanceR au făcut spectacol pe parcursul a patru ore.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA SPECTACOLUL AVIATIC

Pe lângă acrobaţii, piloţii au ţinut să arate că tehnica militară cu care este înzestrată armată română nu este învechită. În plus, cei care au şi-au găsit timp pentru a-şi petrece timpul în preajma militarilor au avut ocazia să vadă de aproape câteva zeci de MIG-uri care au fost casete, în acest moment nefiind altceva decât simple exponate.

image

"Am venit cu nepoţelul pentru că părinţii lui sunt la lucru. Mi-aş dori să urmeze o carieră în domeniu, mai ales că şi bunicul lui a fost pilot. Nu e meserie mai frumoasă decât cea în care ai ocazia să ajungi la mii de metri altitudine", a spus Elena Andrei, de 71 de ani.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite