GALERIE FOTO Şapte ţigani grav răniţi în urma unui accident violent, lângă Timişoara, între două maşini pline de romi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele ţiganilor au venit la faţa locului şi s-au dat în spectacol, jelind victimele mai ceva ca pe morţi. Ambele maşini au numere străine, iar şoferii lor goneau. În apropiere de Jebel, ţiganul unui Audi A4 nu a acord prioritate, astfel că o altă maşină a unui clan ţigănesc a intrat în plin în ei şi i-a spulberat.

Accidentul a avut loc la ieşirea din comuna Voiteni Ţiganii din Audi îşi propuneau să ajungă la Reşiţa, dar şoferul maşinii nu a acordat prioritate unui alt autoturism care venea din sens contrar, din spre Deta. Culmea, în Renault-ul care a izbit Audi-ul se aflau membrii unui alt clan ţigănesc. Ambele maşini s-au făcut praf în urma accidentului.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LOCUL ACCIDENTULUI

Mai multe echipaje de ambulanţă au sosit la faţa locului pentru a le acorda sprijin ţiganilor răniţi care agonizau în urma impactului. Şi rudele victimelor au ajuns la faţa locului, unde au provocat un scandal monstru. Femeile ţiganilor i-au jelit mai ceva ca pe morţi. După ce şi-au revenit din şoc, ţigăncile le-au cerut cu insistenţă oamenilor legii să facă dreptate.

image

Şapte persoane au ajuns pe patul de spital, dar viaţa nu le-a fost pusă în pericol. Cele două maşini urmează să fie declarate daună totală. Cercetările continuă.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite