GALERIE FOTO Parcare de şmecher cu BMW X6 care blochează trotuarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotoreporterii „Adevărul de Seară” au surprins o maşină de lux parcată nesimţit pe trotuar. În urmă cu câteva săptămâni şeful Poliţiei Comunitare, Doru Spătaru avertiza că agenţii sunt pe urma celor care ocupă trotuarul. Cu roţile blocate s-au ales însă mulţi din cei care au lăsat suficient spaţiu pe trotuar, iar şmecherii care blochează pur şi simplu trotuarul scapă de multe ori neamendaţi.

„Facem ordine pe trotuare şi vă spun că sancţionăm în draci”, spunea şeful Poliţiei Comunitare. Unul din şmecherii cu maşini de lux a parcat însă astăzi fără jenă pe trotuar în plin centrul Timişoarei. Pietonii au avut de ales între a se înghesui printre maşină şi trotuar sau a ocoli maşina prin drum, pe acolo pe unde i-ar fi încurcat pe ceilalţi şoferi, sau mai rău şi-ar fi pus viaţa în pericol. CLICK AICI pentru galerie foto

Nu se fac diferenţe




Cu controversata hotărâre 371 în mână, decizie locală prin care se interzice parcarea pe trotuar, poliţiştii comunitari taie şi spânzură, sau mai exact blochează roţi, fără a face mari diferenţe între şoferii care blochează trotuarul şi cei care lasă suficient spaţiu pentru pietoni. Codul Rutier chiar prevede că dacă şoferul lasă suficient spaţiu pentru pietoni scapă de amendă. În baza HCL 371 poliţiştii comunitari amendează, aceasta făcând şi obiectul multor scandaluri în Timişoara. 




BMW X6 parcat ilegal
BMW X6 parcat ilegal
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite