GALERIE FOTO O firmă care lucrează pentru primărie încalcă o lege locală. Vezi despre ce este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Copiilor Timisoara
Parcul Copiilor Timisoara

Timişoara este în topul oraşelor poluate cu praf, situaţie care a şi atras avertizări din partea Comisiei Europene. Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat că cel mai mult praf provine de pe şantierele pe care nu se respectă legea. Interesant este însă că nici firmele care lucrează pentru primărie nu respectă legea.

Parcul Copiilor din Timişoara este un şantier continuu. După ce ani de zile situaţia de la unul din cele mai importante parcuri ale oraşului a fost blocată din diferite cauze, în vara acestui an au început în sfârşit lucrările. La parc se lucrează de zor, iar proiectul o să fie gata anul viitor. Absorbiţi de finalizarea proiectului, reprezentanţii firmei Drufec, care a câştigat licitaţia, au „uitat” să amenajeze şi sistemul de spălare a maşinilor care ies din şantier. Astfel că, maşinile care ies de la Parcul Copiiilor duc în oraş tot noroiul de pe şantier. Imaginile vorbesc de la sine.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Cu ocazia diferitelor dicuţii despre poluare, viceprimarul Adrian Orza nu a ratat niciodată ocazia de a se lăuda cu măsurile pe care le ia primăria pentru reducerea poluării cu praf. Viceprimarul responsabil cu problemele de mediu a anunţat că s-au dat amenzi maxime pentru firmele care încalcă legea. Ce s-a făcut însă în cazul Drufecului care lucrează la Parcul Copiilor? . „Am avut semnale, au fost şi constatări. Nu pot să spun exact ce măsuri s-au luat, dar s-au făcut constatări la Parcul Copiilor. Inclusiv la lucrarea din Piaţa 700, unde se execută lucrările la parcarea subterană şi care este tot o lucrare a primăriei, am dat amenzi”, a spus şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru. "Dacă toţi ar lucra ca la Parcul Copiilor ar fi bine. Nu poţi să faci farmacie. Important e să îţi dai interesul. Dacă o să constatăm nereguli o să îi amendăm şi pe ei", a spus şi viceprimarul Adrian Orza.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite