GALERIE FOTO Fanii alb-violeţi au făcut spectacol la manşa tur a finalei Campionatului Naţional U16, câştigată de echipa Timişului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii alb-violeţi la meciul juniorilor timişeni
Fanii alb-violeţi la meciul juniorilor timişeni

Primul act al finalei competiţiei organizate de FRF, la care au participat selecţionate de juniori ale tuturor judeţelor din ţară, a fost câştigat de bănăţeni cu 2-1.

Golurile gazdelor au fost marcate de fundaşul central Miodrag Todorov, cu capul, după un corner, în minul 12, şi de Deian Boldor, două minute mai târziu, cu un şut de la 18 metri, mingea fiind deviată de un adversar. Pentru oaspeţi a redus din handicap Liviu Cristea, din penalty, în minutul 69. Timişul a jucat în formula : Gîrlea - Moja,  Bocşan (Artimon '60), Todorov, R. Mureşan (Torok '86) - Bărbuţ, Boldor (Scheau '64), D. Popa, Jichici (M. Mureşan '58) -Rotariu, Hîrdău (Aldeanu '70). Cei mai mulţi jucători ai selecţionatei sunt de la Poli Timişoara, Poli 2002 şi LPS Banatul, antrenaţi de Cristian Contescu, fost jucător al Politehnicii Timişoara în anii '90.

Bucureştiul a fost reprezentat de: Cojocaru - Aldea, Cristea, Cardas, Iordache - Gheorghe (Ene '41), A. Popa, Grădinar, Manea - Stavilă, Andrei  (Radu '48). Formată preponderent din jucători de la Steaua, Dinamo, Sportul sau Rapid, echipa capitalei a fost antrenată de Ion Toma, care a câştigat cu echipa Liceului „Mircea Eliade" Cupa Hagi Danone din acest an.

Returul acestei finale se va disputa pe 11 iunie, pe stadionul „Romprim" din Bucureşti.

Click aici pentru o GALERIE FOTO de la meci!

Finala campionatului naţional U16, manşa tur, Timiş - Bucureşti

La meci au asistat peste 1.000 de spectatori, printre care şi câteva sute de suporteri ai Politehnicii Timişoara, echipă condamnată practic la retrogradare după ce Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal a decis să nu-i acorde licenţa pentru sezonul următor. Fanii alb-violeţi i-au încurajat pe tinerii reprezentanţi ai judeţului Timiş în stilul lor caracteristic, cu torţe şi fumigene, dar nu au uitat nici scandările triviale la adresa FRF. Decizia finala în privinţa soartei clubului bănăţean va fi anunţată pe 20 iunie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite