GALERIE FOTO Accident spectaculos: un şmecher cu BMW, beat şi fără permis, la un pas să intre în arhiva ITM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul a fost distrus în accidentul din faţa ITM
BMW-ul a fost distrus în accidentul din faţa ITM

Un grav accident de circulaţie a avut loc noaptea trecută pe bulevardul Dragalina din Timişoara. În urma accidentului patru tineri au fost răniţi uşor. Şoferul nu avea permis şi era sub influenţa băuturilor alcoolice.

VEZI GALERIE FOTO

Un nou accident grav a avut loc noaptea trecută. Reţeta este cunoscută deja în Timişoara: tânăr, posesor de BMW, băut şi fără permis. Potrivit martorilor, şoferul venea dinspre zona centrală şi mergea spre Piaţa Iosefin. În faţa sediului Inspectoratului Teritorial de Muncă, şoferul  Raul Ganea a pierdut controlul volanului, a lovit un gărduleţ, apoi s-a lovit de un pom pe care l-a culcat la pământ. În urma impactului, maşina s-a făcut acordeon, dar cei patru tineri aflaţi înăuntru au scăpat ca prin minune. „Am înţeles de la coleg că mergeau cu muzica dată la maximum. A auzit o bubuitură şi a ieşit să vadă. Au în maşină sticle cu vin. Sigur au băut”, a spus Florin Chitescu, agent de pază la ITM.

Dosar penal pentru şmecher

Potrivit poliţiştilor rutieri, în urma impactului, doi din cei patru tineri aflaţi în maşină au fost internaţi, dar nu sunt răniţi grav. „A fost întocmit dosar penal pentru distrugere, vătămare corporală şi conducere fără permis. S-au recoltat probe biologice şi în funcţie de rezultate se decide dacă se face dosar penal şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus  agentul-şef principal Costică Olariu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite