Timişoara: Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la o firmă care vinde camioane şi maşini luxoase(UPDATE GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la o firmă care vinde camioane şi maşini luxoase(UPDATE GALERIE FOTO)
Timişoara: Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la o firmă care vinde camioane şi maşini luxoase(UPDATE GALERIE FOTO)

Poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT fac descinderi în acest moment în clădirea Administrării Domeniului Public, la societatea Maftim Cargo Logistik.

UPDATE ORA 9.20: Oamenii legii nu au reţinut în acţiunea de la Timişoara nicio persoană. Anchetatorii verifică doar documente la sediul firmei de pe strada Nicolae Titulescu.

Vezi operaţiunea desfăşurată de procurorii DIICOT în fiecare judeţ în parte:

Baia Mare: VIDEO Operaţiune de amploare a ofiţerilor DIICOT  VEZI GALERIE FOTO
Cluj: EXCLUSIV / Razie printre utilaje în Iris (GALERIE FOTO)
Râmnicu Vâlcea: Descinderi ale DIICOT la o firmă bănuită de legături cu reţeaua de traficanţi de utilaje din Maramureş (EXCLUSIV)
Arad: Ofiţerii de la Crimă organizată caută excavatoare şi tractoare furate din Italia şi Franţa

UPDATE ORA 9.00: 
"Mascaţii" au ratat în această dimineaţă o acţiune pe strada Frunzei din Timişoara. Aici, oamenii legii au bătut la uşa unui apartament, iar după ce nu a răspuns nimeni, administratorul le-a spus că acolo nu mai locuieşte nimeni.

UPDATE ORA 8.50:
Potrivit siteului societăţii la care au loc descinderile, firma are ca obiect de activitate comercializarea de autoturisme, autoutilitare, utilaje, semi-remorci noi şi second-hand. De asemenea pagina electronică a societăţii arată că firma se ocupă şi cu vânzarea şi închirierea maşinilor de lux.

Aceeaşi pagină web arată că firma, care are birourile în sediul Administrării Domeniului Public Timişoara, are şi un teren de un hectar la ieşirea din Timişoara spre Calea Şagului, unde intenţionează să construiască o bază logistică, mai multe hale şi clădiri de birouri.


UPDATE ORA 8.35:
Anchetatorii care verifică firma Maftim Cargo Logistik au venit tocmai din Bucureşti pentru descinderile din această dimineaţă.

ORA 8.12: Oamenii legii fac percheziţie la sediul unei firme aflate în sediul ADP de pe strada Nicolae Titulescu, suspectate că este implicată în ascunderea unor furturi de autovehicule de mare tonaj, într-o reţea coordonată din Baia Mare.

Acţiunea face parte dintre operaţiune coordonată de procurorii DIICOT din Baia Mare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite