Alb violeţii au făcut front comun în apărarea lui Winston Parks

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Winston Parks are ocazia să-şi ia revanşa în meciul de mâine
Winston Parks are ocazia să-şi ia revanşa în meciul de mâine

Ioan Ovidiu Sabău a încercat să calmeze atmosfera la echipă înaintea partidei de mâine cu Poli Iaşi. Parks încearcă să uite ratările din partida cu Gloria Bistriţa şi are susţinerea întregului club, de la manager la antrenor.

Antrenorul Neluţu Sabău a ţinut să lămurească situaţia creată în urma declaraţiilor patronului Marian Iancu, acesta făcându-l „nesimţit” pe Parks după primul meci al returului, pentru ratările singur cu portarul. „A fost o situaţie neplăcută pentru mine ca antrenor, pentru că eu depind de munca jucătorilor, de atitudinea şi de starea de spirit pe care o manifestă atât în pregătiri, cât şi în joc. Sigur, a fost o declaraţie la cald a domnului preşedinte Iancu. Cu toţii suntem afectaţi: în primul rând eu, fiindcă eu răspund în faţa oamenilor care investesc. Sunt afectaţi, la rândul lor, şi jucătorii. După partida de la Bistriţa, fiecare fotbalist a avut capul în pământ. Ne-a fost ruşine”, a spus tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului.

Cu riscul de a-l supăra pe finanţator, Sabău i-a luat apărarea lui Winston Parks. „Eu trebuie însă să-mi apăr jucătorii, să spun că nu sunt de acord cu acea declaraţie făcută la cald, dar care poate să ne destabilizeze puţin şi să dea mai mult curaj adversarilor, pentru ca ei, apoi, să profite. Winston Parks este un jucător pe care mă bazez şi a dat maxim de fiecare dată când am avut nevoie de el şi a intrat în teren. Întotdeauna voi lua apărarea jucătorului în astfel de situaţii. Dacă ar fi cineva fără caracter şi nu ne-ar ajuta, vă asigur că nu ar face parte din această echipă”, a declarat Neluţu Sabău.

Parks: „Iubesc acest club”

Jucătorul a promis că va încerca să elimine din jocul său momente de genul celora care i-au atras critici după primul meci oficial al anului. „Vreau să uit ce a fost în aceste zile. Sunt o persoană care atunci când e într-o situaţie mai puţin bună încerc să o rezolv. Am să continui să mă concentrez pe ce am de făcut în teren. Cred că antrenorul a clarificat deja tot prin ce a spus înainte. Trebuie să lăsăm totul în spate, eu am să continui să muncesc. De când am venit aici am încercat să dau maxim pe teren”, a declarat Winston Parks.

Nu sunt perfect, uneori lucrurile ies bine, alteori nu. De fiecare dată încerc să dau totul. Iubesc clubul, îi iubesc pe fanii care mereu mă susţin, îl respect pe dl. Marian Iancu şi pe toţi cei din jurul său. Să lăsăm asta în spate, avem obiectivul de a câştiga campionatul, iar de vineri trebuie să începem să câştigăm”, a mai spus atacantul.

Protest al ziariştilor timişoreni împotriva cenzurii

Mai mulţi repre-zentanți ai mass-media (ProSport, GSP, Adevărul, Pro TV, Sport.ro, Antena 1, GSP TV, Radio Timişoara, Agenda, Nyugati Jelen, Agerpres şi Tele Europa Nova) nu au participat ieri la conferinţa de presă de la la „Poli” Timişoara. Unii dintre ziarişti nu s-au prezentat, iar restul au părăsit conferinţa la începutul ei, antrenorul fiind anunţat că acţiunea nu îl vizează pe el, ci pe Marian Iancu. Protestul a fost iniţiat după ce patru ziare (ProSport, GSP, Adevărul şi Click), dar şi televiziunile trustului Intact, au fost interzise de finanţator la acţiunile clubului.

De ce s-a făcut acest protest? Înaintea multor interviuri, jurnaliştilor li se atrage atenţia să nu pună întrebări incomode, clubul a cerut divulgarea surselor ziariştilor, jucătorii şi stadionul au fost folosiţi pentru mesaje ale patronului, şi aşa mai departe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite