Timişoara: Fotbalul, religia şi dansul modern, fraţi de Freidorf pentru trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fotbalul, religia şi dansul modern, fraţi de Freidorf pentru trei zile
Timişoara: Fotbalul, religia şi dansul modern, fraţi de Freidorf pentru trei zile

Locuitorii cartierului Freidorf îşi unesc curajos gusturile în acest weekend, admirând pe scena din Parcul Petofi Şandor, dansatori de muzică modernă, dar şi opinci săltând pe ritmuri populare.

Timişorenii care nu au auzit despre „Zilele cartierului Freidorf” de la vreun vecin şi au pierdut manifestaţiile tinerilor de astăzi, pot profita încă de concertul trupei rock Chiroptera, de la ora 18.00. Sfârşitul concertului nu va încheia şirul evenimentelor de astăzi, astfel că timişorenii mai pot profita de momente de dans modern şi distracţie la discotecă în aer liber.

„Succesul evenimentului este garantat, am simţit şi la celelalte două ediţii că lumea e dornică să participe la manifestaţii dedicate tuturor vârstelor”, a precizat Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură, instituţie de cultură care bucură locuitorii din Freidorf cu prezenţa trupei de folclor „Timişul”. Evenimentele religioase încep mâine, de la ora 18.00, fiind urmate curând de dansuri populare.

Sâmbătă deschide "Zilele cartierului Friedorf" cu slujba ecumenică a Bisericilor Ortodoxă şi Catolică, de la ora 18.00, fiind urmată, la doar 30 de minute, de un spectacol de muzică şi dansuri populare, prezentate cu opinci încălţaţi de copiii din Ansamblul Timişul. După ora 21.00, timişorenii care preferă pe muzica energică, pot dansa în discoteca din aer liber, amplasată în parc.

Evenimentele de duminică debutează tot la ora 18.00, cu un recital de muzică populară susţinut de seniorii ansamblului Timişul. Şi de această dată, ziua se încheie cu dans în discoteca din aer liber.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite